Actueel


2 december 2010
Trip naar Soedan

In opdracht van SCA Hygiëne Products - bekend van merken als Libresse, Edet en Tena Lady- reisde ik eind november af naar Soedan. Naar Mundri, in Zuid-Soedan, om precies te zijn. Onder het motto 'Samen voor een beter leven in Soedan' zetten SCA en Oxfam Novib hier samen projecten op, die de hygiëne in het dorp op een hoger plan moeten tillen (zie ook www.libressehelpt.nl).

In aanloop naar de campagne voor 2011 is in Mundri een videoclip opgenomen met zangeres Des'Ray. Als tekstschrijver heb ik vooral geobserveerd, met mensen gesproken en veel - heel veel - indrukken opgedaan. Een en ander gaat de komende maanden vertaald worden in webteksten, reportages, columns, et cetera. Kortom: wordt vervolgd…..


20 oktober 2010
Nieuw kantoor in gebruik!

Het nieuwe kantoor van Tekstbureau Ank van Lier is een feit! Nog steeds in Baarlo, maar dan in het buitengebied. Midden tussen de bossen en de velden; een plek die perfect aansluit bij mijn 'groene' activiteiten en die volop inspiratie biedt!

 


20 oktober 2010
Nieuwe opdrachtgevers

Diverse nieuwe opdrachtgevers deden de afgelopen tijd een beroep op Tekstbureau Ank van Lier:

Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO)
Schrijven van artikelen voor magazine Fruitteelt

Viduro, consultancy in marketing en communicatie
Schrijven van webteksten (o.a. www.glastuinbouwsiberie.nl en www.nieuwgemengdbedrijf.nl)

Alles voor groene arbeid
Schrijven van flyerteksten voor Servicepunt Agribusiness en van webteksten voor Werkgelegenheidscentrum Open Teelten (www.werkgelegenheidscentrum.nl)

Kimmunicatie/AWVN
Redactionele bijdragen voor magazine 'Werkgeven'

Re-integratie- en adviesbureau Werxe
Schrijven van web- en folderteksten

Daadkracht bv
Tekstproductie nieuwsbrief